حمله تروریستی به مرکز آموزش پلیس پاکستان| ۳ مهاجم در درگیری کشته شدند ترامپ نشستی با رهبران جهان درباره غزه در مصر برگزار می‌کند ادعای تروئیکا: اسنپ‌بک اقدام درستی بود واکنش دختر شهید سلیمانی به آتش‌بس در غزه ۶ هزار کامیون کمک‌های بشردوستانه منتظر ورود به غزه بازداشت شبکه ترور وابسته به رژیم صهیونیستی در لبنان حکیم: عراق باید پل ارتباط و نقطه توازن در منطقه باشد تاکید کابل بر اهمیت بندر چابهار برای تجارت هند و افغانستان ۱۱ نظامی پاکستانی در تازه‌ترین حمله تروریستی کشته شدند پوتین: اعتبار جایزه صلح نوبل تا حد زیادی از بین رفته است هشدار ایران درباره پیامدهای تحرکات نظامی مداخله‌جویانه آمریکا در کارائیب واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا (ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است
سرخط خبرها

‌آمریکا: خواستار آتش‌بس موقت در غزه در سریع‌ترین زمان هستیم | حماس توافق را بپذیرد

  • کد خبر: ۲۱۵۴۵۵
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۱:۲۱
‌آمریکا: خواستار آتش‌بس موقت در غزه در سریع‌ترین زمان هستیم | حماس توافق را بپذیرد
هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت آمریکا با بیان اینکه واشنگتن خواستار آتش بس موقت در غزه در «سریعترین زمان» برای آزادی بقیه "گروگانها" است، از حماس خواست توافقی را که اکنون روی میز است، بپذیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، جان کربی هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید روز دوشنبه به وقت محلی به خبرنگاران گفت که آتش بس موقت در غزه برای دستیابی به توافقی که اسرای اسرائیلی در غزه را آزاد می‌کند، ضروری است، و از حماس خواست تا توافقی را که در حال حاضر روی میز است بپذیرد، زیرا مذاکرات برای تضمین آتش بس در قاهره در حال انجام است.

کربی به پیشنهادات رژیم اسرائیل اشاره کرد و با انداختن توپ مذاکرات رسیدن به توافق برای رسیدن به آتش بس موقت ۶ هفته‌ای در غزه به زمین حماس گفت: مسئولیت پذیرفتن آن بر عهده حماس است.

هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید تصریح کرد: آمریکا تمایل دارد قبل از شروع ماه مبارک رمضان این توافق انجام شود.

او همچنین گفت که کامالا هریس معاون رئیس جمهور و جیک سالیوان مشاور امنیت ملی آمریکا با بنی گانتس عضو کابینه جنگ رژیم اسرائیل دیدار و درباره کمک‌های نظامی به تل آویو، عملیات نظامی در رفح و نیز توافق آتش بس موقت گفتگو خواهند کرد.

کربی همچنین پیش نویس توافق جدید را که طرفین در قاهره مصر در حال مذاکره بر سر آن هستند، به نفع همه از جمله حماس دانست.

این مقام کاخ سفید همچنین گفت که برخی اعضای کابینه اسرائیل، ارسال کمک‌های بیشتر به نوار غزه را دشوار کرده اند و از این رژیم خواست که گذرگاه‌های زمینی بیشتری را به سمت غزه باز کند.

این سخنگوی کاخ سفید ادامه داد: نیاز فوری به کامیون‌های کمک رسانی به غزه وجود دارد و این مسئولیت اسرائیل است که در این زمینه اقدامات بیشتری انجام دهد.

متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز گفت که واشنگتن از تحقیقات سازمان ملل در مورد حمله به آوارگان فلسطینی هنگام توزیع کمک‌های در شهر غزه که به گفته وزرات بهداشت غزه، بیش از ۱۰۰ کشته و بیش از ۷۰۰ زخمی بر جای گذاشت، حمایت می‌کند.

شهر قاهره پایتخت مصر هم اکنون کانون رایزنی میانجیگران برای رسیدن به توافقی برای برقراری آتش بس در نوار غزه و مبادله اسیران بین مقاومت فلسطین و رژیم اسرائیل است. یک هیات از جنبش حماس روز یکشنبه وارد مصر شد.

اسرائیل فهرست اسرای زنده خود نزد حماس را به عنوان پیش شرط مشارکت در مذاکرات اعلام کرده است.

روزنامه رای الیوم به نقل از منابعی سیاسی در قاهره نوشت که طرف‌ها روی مدت آتش بس در غزه و آزادی اسیران توافق کرده اند، اما مهمترین موضوعات باقیمانده بحث خروج نظامیان صهیونیست از شمال غزه و بازگشت آوارگان فلسطینی از جنوب به شمال نوار غزه است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->